Share

Arhitectura

Arhitectura

01

Arhitectura

Studioul nostru este format dintr-un grup tanar si dedicat de profesionisti. Suntem arhitecti, designeri de interior, ingineri si geometri. Operam din Craiova – Romania, furnizand servicii atat la nivel local, cat si regional.

Realizam proiecte de cele mai inalte standarde si calitate, de la conceptie pana la implementare, colaborand ocazional cu profesionisti de inalta experienta si de incredere.

Nu este vorba doar de a realiza un proiect arhitectural, ci de a interpreta nevoile clientului si de a le transpune in realitate sub forma unor solutii de proiectare partajate, printr-un proces de proiectare participativ.

Fiecare proiect reprezinta un drum lung care necesita o selectie pragmatica a furnizorilor si un management al diligentei. Cele doua fiind de importanta egala pentru succesul sau.

In cadrul studioului nostru de arhitectura, suntem preocupati de livrarea la timp a proiectelor complete, pana la ultimul detaliu – furnizand servicii in toate aspectele arhitecturii, de la detalii interioare pana la proiecte industriale la scara larga.

Satisfactia clientilor este obiectivul nostru principal. Facem tot posibilul pentru a produce cladiri si locuri memorabile, unice si durabile.

02

Echipa Noastra

Andreea Vladut

Director Arhitectura

Alexandra Miu

Arhitect

Simona Serban

Arhitect

03

Clientii Nostri: