Share

Despre Noi

Despre Noi

01

M 13 Studio

Avand peste 30 de ani de experienta in prelucrarea de calitate a lemnului masiv, compania noastra a inceput ca o entitate traditionala, fiind o afacere de familie, iar in momentul de fata produceo varietate extinsa de mobilier, usi de interior si exterior, tamplarie, scari, panouri si alte elemente din lemn masiv si stratificat.

Avantajele mobilierului la comanda

Beneficiarii soluțiilor de mobilier la comandă își doresc, înainte de toate, produse unice, cu o durată de viață îndelungată,care să se armonizeze cu personalitatea căminului. Mobilierul la comandă reprezintă principala opțiune în proiectele de amenajare de la zero sau reamenajare a locuinței, întrucât aceasta garantează un rezultat unicat, cu un design personalizat și o soluție de lungă durată. Durabilitatea este una dintre calitățile esențiale ale mobilierului M13 Design Studio, asigurată prin alegerea materialelor de cea mai bună calitate și identificarea soluțiilor optime de fabricare și montaj.

De asemenea, în procesul de fabricare a pieselor de mobilier, acordăm o importanță fundamentală respectării mediului înconjurător, impunând reducerea impactului asupra naturii și limitarea pierderilor de materie primă. Mobilierul la comandă reprezintă soluția deosebită la care apelează clienții cu personalitate, care își doresc o locuință personalizată, în care toate elementele funcționale și de decor se îmbină într-un echilibru de utilitate și o armonie vizuală și care sunt totodată conștienți de caracterul unicat al pieselor comandate.

Suntem o echipa tanara si venim in intampinarea clientilor cu idei si solutii pentru orice tip de spatiu. Va proiectam mobilierul in format 3D si va oferim o viziune clara asupra design-ului final. Oferim consiliere personalizata fiecarui client si,in functie de preferintele fiecaruia,putem executa produse unicat. Ne respectam clientii si tratam fiecare proiect cu aceeasi seriozitate, indiferent de valoarea si modelul mobilierului comandat.

Principalele servicii oferite de M13 Design Studio pentru a garanta satisfactia clientilor sunt:

  • Consultanta personalizata si consiliere in ceea ce priveste lucrarea pe care clientul doreste sa o execute: oferim sugestii de amenajare si schite preliminare pentru o imbinare perfecta intre design si optimizarea spatiului pe care il detineti
  • Releveu: efectuam masuratorile exacte pentru executarea mobilierului sau a elementelor dorite
  • Proiectare: realizam proiectul final pe baza schitelor preliminare si a masuratorilor. Plecam de la ideea clientului, pe care o dezvoltam, o adaptam si atunci cand este cazul pana la faza de proiect realizat.
  • Transport gratuit in Craiova

 

02

Abilitatile Noastre

Calitatea produselor si a materialelor folosite, profesionalismul solutiilor, utilajele performante de ultima generatie cu care lucram, creativitatea, atentia sporita acordata detaliilor, flexibilitatea si nu in ultimul rand ideile inovatoare si viziunea moderna specifice echipei M13 Design Studio sunt principalele motive pentru care clientii apeleaza la noi cu incredere de fiecare data.

Produsul final este un produs unicat, ales de client si dezvoltat in studioul nostru cu atentie si respect pentru fiecare client, respectand intotdeauna cerintele si exigentele acestuia.

%

Design

%

Arhitectura

%

Consultanta