Share

termeni si conditii

termeni si conditii

Introducere

Termenii si conditiile descrise aici guverneaza utilizarea acestui website si vor fi aplicate in totalitate. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu toti termenii si conditiile de mai jos. Va rugam sa nu utilizati acest site daca nu sunteti de acord cu oricare dintre Termenii si Conditiile Standard ale site-ului. Este interzisa utilizarea acestui site de catre persoanele minore.

Drepturi de autor

Intregul continut si materialele continute pe acest site sunt proprietatea M13 Design Studio si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Accesul dvs. este acordat strict pentru vizualizarea materialului continut pe acest site.

Accesul la site

Accesul utilizatorilor este in mod expres restrictionat pentru urmatoarele:

  • Publicarea oricarui material de pe site pe orice alt mijloc media;
  • Vanzarea, concesionarea si/sau comercializarea oricarui material inclus pe acest site;
  • Distribuirea publica a oricarui material de pe acest site;
  • Utilizarea informatiilor de pe site in orice mod care ar putea prejudicia site-ul;
  • Utilizarea acestui site in orice mod care ar avea impact asupra accesului utilizatorului la acest site;
  • Utilizarea acestui site contrar legilslatiei in vigoare sau in orice alt mod care ar dauna site-ului sau oricarei alte persoane fizice sau juridice;
  • Extragerea datelor sau activitati similare in relatia cu acest site;
  • Utilizarea acestui site in scopuri de publicitate sau marketing.

Anumite zone ale acestui site au acces restrictionat pentru utilizatori, iar M13 Design Studio isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul si asupra altor arii ale site-ului la orice moment, fara notificare. Orice ID de utilizator si parola pe care le aveti pentru acest site sunt si vor ramane confidentiale.

Continutul dvs.

In cadrul Termenilor si Conditiilor Standard pentru acest site, “Continutul dvs.” se refera la orice material audio, video, mesaj scris, imagini sau orice alt material pe care alegeti sa il trimiteti sau afisati pe acest site. Prin trimiterea continutului dvs, ii acordati societatii M13 Design Studio dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit si irevocabil de a reproduce, adapta, publica, traduce si distribui acest continut in orice mijloc media. Continutul dvs. trebuie sa fie al dvs propriu si sa nu incalce drepturile unei terte parti. M13 Design Studio isi rezerva dreptul de a sterge orice Continut al dvs de pe acest site, la orice moment, fara notificare prealabila.

Despagubiri

M13 Design Studio nu va putea fi tras la raspundere pentru orice costuri, cerinte, daune sau cheltuieli care ar putea aparea ca urmare a incalcarii prevederilor incluse in acesti Termeni si Conditii.

Separabilitate

In cazul in care oricare dintre prevederile acestor Termeni se dovedeste a fi nula sub orice lege aplicabila, prevederile respective vor fi sterse, fara a afecta restul prevederilor descrise.

Variatia termenilor

M13 Design Studio isi rezerva dreptul de a revizui acesti Termeni la orice moment considera adecvat, iar pentru utilizarea acestui site este recomandabil sa parcurgi acesti Termeni in mod regulat.

Cesiunea

M13 Design Studio isi rezerva dreptul de a cesiona, transfera si subcontracta drepturile si/sau obligatiile sale din cadrul acestor Termeni, fara notificare prealabila. In orice caz, dvs. nu aveti dreptul sa cesionati, transferati sau subcontractati niciunul din drepturile si/sau obligatiile din cadrul acestor Termeni.

Contract

Acesti Termeni reprezinta intregul contract intre M13 Design Studio si dvs. in ceea ce priveste utilizarea acestui site si inlocuieste orice acroduri sau intelegeri anterioare. Odata cu cumpararea si lansarea precomenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.  

Legea aplicabila si jurisdictia

Acesti termeni sunt supusi si interpretati in conformitate cu legislatia din Romania. Eventualele litigii se vor rezolva pe cale amiabila sau vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.