Share

Structuri de Rezistenta

Structuri de Rezistenta

01

Structuri de Rezistenta

In cadrul companiei oferim servicii de proiectare si consultanta in domeniul structurilor de rezistenta, oferind solutii rapide si eficiente atat din punct de vedere tehnic cat si economic. Avem capacitatea de a inova si de a prezenta solutii si tehnologii noi in constructii (materiale noi, prefabricare, armaturi postintinse, fibre de carbon, etc.).

Suntem atenti la cerintele clientului si prin modelarea structurilor in programe de calcul si modelare specializate optimizam consumurile de materiale si simplificam detaliile de executie. Folosim BIM pentru modelarea si detalierea structurilor de beton armat si metalice. Proiectam FEM cu softuri dedicate pentru eficientizarea structurilor.

Suntem pregatiti sa abordam proiecte complexe si sa le ducem spre executie cu profesionalism. Experienta in domeniul rezidential, industrial, oil & gas si comercial acumulata garanteaza livrarea solutiilor economice de proiectare corespunzatoare prin compararea mai multor sisteme structurale.

In plus iti oferim servicii de cercetare si dezvoltare in domeniul structurilor si consultanta si asistenta tehnica pe santier.

02

Echipa Noastra

Robert Vladut

Director Structuri

Theodor Stiuliuc

Sef Proiectare Structuri

Daniel Mocirt

Inginer Structuri

Mare Antonia

Inginer Structuri

03

Portofoliu Proiecte

Clientii Nostri: